Ljetna ponuda Taxi boat Ema

TAXI BOAT EMA & LUKA Franz-Joseph (lungomare) LOVRAN-IKA-IČIĆI-OPATIJA-VOLOSKO-LOVRAN

Continue Reading

Plitvička Jezera

Posjetite magični svijet Plitvičkih jezera, šesnaest tirkiznih jezera s kristalno čistom vodom i preko stotinu vodopada. Netaknuta priroda, planinske šume i čisti zrak Vas očekuju. Prvi i za mnoge najljepši nacionalni park u Hrvatskoj nalazi se na UNESCO-vom popisu zaštićene svjetske baštine. Jednodnevni izlet započinje u ranijim jutarnjim satima dok je povratak predviđen u večernjim satima.

Continue Reading

Krk tour

Posjetite najveći i najzanimljiviji hrvatski otok. Ne propustite priliku da upoznate otočić Košljun na kojemu Franjevci žive već više od pet stotina godina ili Vrbnik čuven po svojoj dugoj tradiciji u proizvodnji prvoklasnih vina te Krk koji svjedoči o snazi i moći lokalnih duždeva Frankopana. Radi se o vrlo laganom izletu na kojem ćete se svakako odmoriti! 

Continue Reading

Ergela Lipica

Posjetite najstariju ergelu predivnih Lipicanaca koju postoji preko 400 godina i njeguje tradiciju uzgoja i dresure Lipicanaca. Izlet je namijenjen svima koji žele uživati u poslijepodnevu provedenom u ergeli i bolje upoznati ove predivne životinje slavne prošlosti.

Continue Reading

Turistički bus

Iz tuRIstičkog autobusa najbolje ćete se upoznati sa svim znamenitostima i atrakcijama Rijeke i Opatije, a priče o prošlosti i sadašnjosti možete poslušati na 8 jezika: hrvatskom, talijanskom, njemačkom, engleskom, francuskom, ruskom, španjolskom i mađarskom.

Više

Proljetna ponuda Taxi boat Ema

TAXI BOAT EMA & LUKA Franz-Joseph (lungomare) LOVRAN-IKA-IČIĆI-OPATIJA-VOLOSKO-LOVRAN

Continue Reading

Rijeka, Trsatska gradina, Kastav

Nakon svega pola sata vožnje stižemo u Rijeku. Šetnja kraj kazališta Ivana Pl. Zajca, Palače Modello, i Riječke tržnice vodi nas dalje do pravoslavne crkve Sv. Nikole do Riječkog Korza – uvijek žive pješačke zone grada. Razgled nastavljamo prolaskom kroz gradska vrata prema katedrali Sv. Vida i dalje Užarskom ulicom sve do Kosog tornja i crkve Uznesenja Marijina.

Continue Reading

Istra tour

Vratite se vremenom unatrag zajedno sa našim stručnim vodičima koji će Vas povesti na putovanje kroz vrijeme kroz najljepše gradove Istre najpoznatije turističke regije Hrvatske. Osjetite romantiku prošlih vremena u izletu kroz gradove koji opčaravaju svojom ljepotom. 

Continue Reading

Postojnska jama

Uživajte u fantastičnom podzemnom svijetu Postojnske jame stvaranom milijunima godina, u kraljevstvu stalaktita i stalagmita, u upoznavanju vrlo zanimljive životinje čovječje ribice koja živi u potpunom mraku. Jeste li znali da je Postojnska jama uvrštena u najveće i najposjećenije jame na svijetu?

Continue Reading

Budi uvijek u tijeku! Prijavi se na naš newsletter
* Klikom na prijavi se prihvaćam opće uvijete slanja newslettera

 

Hotel Villa Schubert

Primorska 16
51414 Ičići,
Croatia
+385 51 291 777
info@villa-schubert.com